Siste etappe👍

Vi er inne i sluttfasen av bokarbeidet. Jan Roger hos bokarbeid er ferdig med språkvask og korrektur denne uken. Lisette står klar til å ta over når det har vært innom oss for siste finish. Da skal hun ombrekke manus. Jeg jobber med det som skal inn på omslaget, Lisette står klar for å overta jobben neste uke. I går var jeg i kontakt med trykkeriet for pristilbud, bestilling og til slutt avtale. De trenger 5 virkedager på å bli ferdige når alle er ferdige med jobben. Vi er heldige med teamet vi har rundt oss, både fra bokarbeid.no og AIT grafisk.

I går fikk jeg informert bokarbeid.no om at trykkeriet er klar for å overta straks alt er klart. Lisette må ha kontakt med trykkeriet i sluttfasen. Forlagssjefen er i Nordsjøen, og da rykker jeg opp et hakk. Nå har vi gjort dette en gang før, og skjønte allerede da at dette ikke var spesielt vanskelig. Det stemmer forbløffende, lett som en plett når du kan det. Plan A var å lansere boken 1. april. Så gikk vi over til plan B, om var etter påske. Nå ser det ut at vi kommer i mål i god tid før 1. april. Og blir vi ferdig går vi for plan A, blir det stress går vi for plan B. Verre er det ikke👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s