Kjære Kristoffer💙

I dag er det 35 år,og et helt liv siden du ble født, og jeg ble mamma for aller første gang. Det har vært en utrolig reise å få følge deg, i tykt og tynt, i gode og vonde dager. Vi hadde ikke hatt deg lenge før vi begynte å spørre hverandre om hvordan vi hadde klart oss uten deg, før vi fikk deg. Det å få deg og etterhvert dine brødre har vært det største veiskillet i vårt liv. At kjærligheten kunne være så fantastisk hadde vi ikke ant noen ting om før vi fikk deg. Du hadde veldig dårlig tid med å bli født, du kom som en rakett før tiden. Vi bruker å tulle med at det var første og siste gang Kristoffer møtte opp før tiden til noe. Det er ikke sånn at du alltid kommer for sent, du kommer akkurat på tiden.

Du har alltid vært flink til å sysselsette deg selv, du bare begynte å leke og så hang andre seg på. Du var en språknerd med øyne rettet ut mot den store verden. På videregående byttet du over fra bokmål til nynorsk, og holder fortsatt fast på det. Engelsk og spansk går flytende og du klarer deg helt fint på tysk også. Du bygger relasjoner med mennesker fra hele verden og har et enormt nettverk, men du er tydelig på at du ikke er en nettverksbygger. Det er relasjoner du er opptatt av. Du viste tidlig at du hadde en lun og god humor, i tillegg til litt bløtkakehumor. Vi har ledd mye sammen med deg. Det har også vært mange tunge stunder, men med ditt motto tatovert på underarmen: per aspera ad astra- gjennom vanskeligheter mot stjernene, har du kommet deg over alle hindringer.

Fra du var liten sa du at du var kommet til verden for å leke å ha det gøy. Det var det som var meningen med livet. Du har lekt mye og bygd alt fra trehytter, trebuchet til ballasttank for oppskytningsraketter. Du ble ikke ingeniør, men mange i ditt nettverk er det. Du har vært opptatt av å omgi deg med mennesker som er flinkere enn deg, som kan det du ikke kan. Vi har sett at det er den beste måten å oppnå store ting på, og det er da man lærer og vokser. Jeg har mange ganger sagt at du har kommet til oss fra fremtiden for å vise vei. Hjernen din ligger lysår foran min, og noen av de mest lærerike samtalene jeg har hatt, har jeg hatt sammen med deg. Du er opptatt av politikk, samfunn og elsker bøker. Med en bachelor i kultur med latinamerikanske studier som spesialfelt har du fått reise mye, så mye at du begynner å bli litt forsynt, og har slått røtter i Kristiansand. Det er ikke den ting i verden du ikke kan gjøre fra Kristiansand.

Du er den mest urbane av oss, du er verdensborgeren. Du reiser aldri som turist, du hevder at du er en traveler. Du reiser for å møte nye folk og oppleve det som skjer utenfor turistfellene. Du går dine egne veier. Du beskriver deg selv som en rulebreaker og en renegade. Med en master i innovasjon fikk du det verktøyet du trengte for å nå dine drømmers mål. Du har nå fått drømmejobben på UIA, og du leker fortsatt. UIA Nyskapning er din «nye» lekekasse. Jeg har alltid heiet på deg, og kommer alltid til å heie på deg. Gratulerer med dagen, så håper jeg Amilia og Synne gjør stas på deg i dag. Jeg er veldig glad i deg og gleder meg til fortsettelsen💙

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s