Ny uke, nye muligheter👍

Helgen har vært rolig og fin.

Været er av og på, og det blåser fortsatt, så resten av søndagen ble stille og rolig, med laks til middag. Dagen i dag startet med massaje hos Sissel. Vi er kommet langt med skrellingen av løken. Nå kommer hun til alle steder, vi har jobbet oss gjennom lagene. Nå skal vi prøve en halv time i uken så både kroppen og følelsene kan henge med. Det er mange endringer på gang nå, men det er jeg klar for. Det er på tide å stake ut en helt ny kurs, og det er vi godt i gang med. Livet går i faser og nå er vi klare for nye eventyr.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s