Storms never last🌪

I går gikk turen til tannlegen for andre gang denne uken. Denne gangen med en brukket tann. Tannlegen tok bare en titt inn i munnen og sa jer ser det er en amalganfylling der sa hun. Ja det er derfor sa jeg, sånn var det sist og. Jeg tror det går fint å redde den sa hun. Så da satte hun bedøvelse, fjernet fyllingen, og lagde en ny fin tann til meg. Dette tok litt over en halv time, og koster rett over 2000 kroner. Jeg følte nesten at jeg hadde vunnet i Lotto. Det er godt å kjenne at jeg kan spise igjen uten å tenke på å ødelegge tanna enda mer.

Da jeg kom ut var det begynt å blåse opp, det var jo storm i vente. Vi gjorde unna alle ærend og dro hjem for å ta imot stormen. Og det ble ikke så galt, vi havnet litt i le. Visst blåste det, men det kunne vært mye verre enn det her.

Nå har stormen lagt seg og det meldes sol i hele dag. Det ser jeg frem til👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s