Brytingstid🌸

Da er det jammen fredag igjen. Det har vært en spesiell uke. Mandag var jeg hos tannlegen , da jeg kom hjem og spiste lunsj, brakk jeg en tann. Så da blir det påan igjen i dag. Det blir nok ikke gratis heller😱Jeg har bare knekt en tann en gang før, så jeg har ingen grunn til å klage. Onsdag fikk vi meldingen om et dødsfall, som for så vidt ikke kom uventet, men trist er det uansett. Heldigvis fikk vi besøkt henne på omsorgssenteret lørdag, og tatt farvel. Livet gir og livet tar. Dører lukkes og dører åpnes. Det eneste sikre her i livet er at vi skal dø, pg at hver dag bringer med seg endring. Så får vi takle det så godt vi kan.

Nå er manus levert, og bokomslag skal lages. Det begynner å formes en ide til en tekst. Vi avslutter en epoke nå, snart ti år etter dommen falt i Roberts sak. Vi ser fremover og staker ut en ny og annerledes kurs. Jeg kommer ikke til å fornye bloggabbonementet denne våren. Jeg kommer til å legge bloggen ned. Det er en tid for alt, men det er fortsatt noen uker igjen. I dag venter vi inn den verste stormen til nå her på Langenes. Per Svein skal sikre mer enn det som vanligvis gjøres på tomta. Det passer i grunnen godt med en storm som avslutning på denne uken. Når stormen har lagt seg er luften lettere å puste i. Vi får bare holde oss fast og vente til det blåser over.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s