Manus sendt til sprĂ„kvask og korrektur📚

Da kom vi oss faktisk i mÄl i gÄr, etter en gjennomgang av manus. NÄ er manus sendt til sprÄkvask og korrektur, til samme mann som gjorde jobben pÄ forrige bok. Han sier han er ferdig rundt 1. mars. Vi er slitne, for det er slitsomt Ä fullfÞre et bokprosjekt, men vi er fornÞyde. Det blir uansett lettere for hver gang. NÄ er det dags for Ä roe ned litt.

Vi skal jobbe med tekst og utforming av omslag, men det er en mye lettere og kjappere jobb enn den vi nÄ har lagt bak oss. Vi vet hvordan det skal se ut. Vi er enige om at vi er ferdig med temaet mobbing, nÄr denne boken er i boks. Det er tid for Ä gjÞre noe mer positivt, finne mer av det som lÞfter oss opp. Det har vÊrt tjue knalltÞffe Är, all kompetansen vi har skaffet oss vil ligge igjen i tre bÞker. Da har vi gjort vÄrt, da fÄr andre overta stafettpinnen. For pÄ dette omrÄdet har vi ikke kommet langt, sÄ det kan bare bli bedre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s