Kjærlighetens dag💙

Mandag kveld kom manus i retur fra Kjærvik. I et eget pdf- dokument lå kommentarene, himla greit. Vi satte i gang i går morges, og fant fort ut at han ikke bare hadde gått gjennom lovverket. Det fant vi ut allerede i forordet. I siste kapittel hvor vi skriver hva som må til for å få ned mobbetallene, kom han med et eget hjertesukk, det bakte vi inn i teksten i går. Vi var ferdige med manus i god tid før lunsj. Nå vet vi at alt av lovverk er på plass.

Vi har aldri feiret Valentinesdagen før, men i år bestilte Per Svein bord på Bar Sushi, og da tok vi igjen for de siste 37 årene. God mat og god vin, og vi hadde verdens beste servitør, niese Mia. Sjefen hennes var borte hos oss flere ganger og skrøt Mia opp i skyene. De var så heldige som hadde henne sa han, du finner ikke mange av hennes kaliber. Det vet vi alt om. Mia er profesjonell, dedikert, varm, vakker både utenpå og inni, hun er ståpådame og hel ved. Vi er alle heldige som har henne sa jeg til sjefen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s