Morsdagen sin🤗

Vi bruker ikke feire morsdag eller farsdag, vi gjorde det da ungene var små, men ellers koker det mest bort i kålen. Foruten de obligatoriske gratulasjoner har mors og farsdagene gått sin gang. Da jeg sto opp hadde jeg ingen tanker for noe annet denne gangen heller. Jeg startet dagen med å rive ut alt av Per Svein sine klær fra garderoben i gangen. Mine var ryddet i da Per Svein var ute i havet.

Han ryddet ut en haug, og en vaskemaskin ble fylt med Lionstøy, som skal gis tilbake, og jakker som skal gis bort.

De ble til lunsj og vi fikk oppdatert oss en hel haug.

Da de gikk inviterte Per Svein Robert og ungene på middag og klesplukk i kleshaugen hans. Både Robert, Jhonny og Pandora forsynte seg av kleshaugen. Fem poser ble med til casa Roberto. Det er veldig greit med gjenbruk innad i familien. Bestefar sa til Pandora: Bestemor bestemte at nå skulle skapene mine ryddes. Jeg var ikke så fornøyd med det, men nå etterpå er jeg veldig fornøyd. Det er jeg også👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s