En smak av vår🌸

Vi har fått mildvær på Sørlandet. 11 varme grader hadde vi i går😍Vi har siden vi flyttet snakket om å kjøpe ny sofagruppe, men har ikke kommet i gang før nå. Vi har sett noen vi liker hos sofacompany, og da de åpnet showroom i Sørlandsparken i går var vi hjertelig til stede. Vi bestilte to forskjellige sofaer i samme farge med samme type ben. Den ene kommer om to uker den andre om tolv. Den som kommer senest leveres normalt ikke med den fargen, men hos Sofacompany går det helt fint.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s