Kj√¶rvik har overtatt stafettpinnenūüĎć

Vi ble ferdig med redigeringen av manus i g√•r. Per Svein oppsummerte det hele slik for Tove: Vi holdt p√• √• drepe hverandre, men hadde gjemt alle knivene, s√• vi overlevdeūü§£ūü§£Godt oppsummert vil jeg si. Kj√¶rvik har overtatt manus for gjennomgang, og vi har tatt helg. Om litt har jeg halvannen time massasje hos Sissel. Timen ble bestilt for tre uker siden, og det er rene skj√¶re flaksen. Hun f√•r litt √• jobbe med i dag. Senere i dag har jeg time hos Pablina for stell av negler og nye farger. En spadag med andre ord.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s