Siste etappe👍

Vi er snart ferdig med å redigere manus. Riktignok kom vi ikke sa langt som vi håpet i går, men vi skal uansett bli ferdige i dag. Det får ta den tiden det tar. Vi er ferdig med lovverket og halveis inne i kapittelet om erstatningsrett. Paralellt med jobben vi nå gjør ferdigstilles litteraturlista. Er det noe du ikke kødder med så er det litteraturlista. Vi har den siste måneden fått inn mye spam på mailen, og telenor har skiftet spamfilter, hvilket har hjulpet betraktelig. I det siste har jeg sendt mange linker til Per Svein, for litteraturlisten. Den ene dagen sendte jeg 68 stykker, og har nå fått tilnavnet den nye spamen.

Jeg har jobbet så mye på mobilen at jeg har fått senebetennelse i venstre arm av å holde den. Heldigvis er det siste skrivedag før vi går inn i en langhelg som skal vare lenger enn en langhelg. Vi ble avbrutt i skrivearbeidet i går fordi jeg skulle på mammografi. Vi benyttet anledningen til å få unna noen ærend i samme slengen. På mammografisenteret gikk det som vanlig unna. Jeg kom en halv time før tiden og ble tatt rett inn for sjekk og betaling, videre inn til apparaturen, skvis, skvis, skvis og skvis, deretter inn i et påkledningsrom og rett ut. Det tok ti minutter. Hurra for mammografiprogrammet.

Jeg sa til gubben i går at om noen hadde sagt på denne tiden i fjor at jeg skulle lansere en ny bok i april 2023 så hadde jeg ledd meg i hjel. Da svarte han tørt: det var godt ingen sa det for da hadde du dødd, og vi hadde aldri blitt ferdig. Det blir vi i dag🤗. I går fikk jeg henta mammutkatalogen, og er klar for et av årets vakreste eventyr. Avtalen med UIA er spikret. Jeg har fått dato og klokkeslett for tre timers forelesning, på campus i Grimstad, til høsten. Hjernen har alt begynt å jobbe. Dette skal bli bra👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s