Under fullmĂ„nen😍

Denne helgen nytes i fulle drag. Tove og jeg hadde en sabla fin tur til Tangvall, og Frk. Lyng i gÄr.

Etter cafe dro vi hjem og benka oss foran TV , og fikk sett diverse opptak. Blant annet fikk vi sett de to Brennpunktepisodene om eldreomsorgen. Da vi sÄ den fÞrste fikk vi flashbacks, for vi har ogsÄ opplevd Ä bruke Är av vÄre liv pÄ Ä skaffe min demente mamma en sykehjemsplass, fordi det var helt uforsvarlig Ä la henne bo hjemme alene. Da hun fikk sykehjemsplass fikk hun det heldigvis bra. Da hadde hun noen Ä vÊre sammen med pÄ stua hver eneste dag. Hun var mindre redd, og selv om hun ogsÄ hadde stygge fall pÄ sykehjemmet, ble hun ikke liggende i timevis for Ä vente pÄ hjelp.

NÄ er det straks frokost her under fullmÄnen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s