Heeeelg😍

Noen ganger er det enda bedre med helg enn det vanligvis er. Denne uken har det vært flat pedal. Vi er kommet langt i manus. Vi har faktisk kommet halvveis i redaktørarbeidet, klapp på skulderen👍I går hadde Per Svein et opplegg med jobben på teams, og jeg jobbet med lenker og kildehenvisninger til siste del av manus, samt litteraturlisten. Vi er inne i pirket over alt pirket ukene, men de er også de alle viktigste ukene av bokarbeidet. Planen er å bli ferdig i løpet av uken, for så å sende manus til Kjærvik. Han formelig klør i fingrene etter å legge inn litt ekstra av det han har gjort erfaring med, siden livet hans totalt endret retning da han sa ja til oppdraget om å søke kommunen om erstatningskrav for Roberts mobbeskader.

Nå er vi også inne i et prosjekt sammen, og det blir nok ikke det siste. Som oss har han et svært lidenskapelig forhold til mobbesaken, og for å gjøre noe med galskapen vi alle ser der. Vi har alle tre et enormt driv for å pushe frem endringer på feltet, hvor alt står på stedet hvil, mobbesaken er desidert den saken hvor det drives med mest tomprat, og minst handling. Denne uken har deler av mitt nettverk kommet i gang med en viktig jobb, som vi kommer tilbake til. De som er i mitt mobbenettverk får holde seg klare, neste uke kan det være deres tur til å bidra. Det er det flotte med nettverk, man drar lasset sammen. Det blir mye enklere da.

Nå er det helg, den skal vi nyte. Vi oppsummerer uken som gikk, planlegger den neste, og koser oss glugg i hjel med det vi har oppnådd, og det å bare være. Vi gleder oss til det som kommer, det kribler i magen. I dag ligger en blank og fin lørdag der til fri avbenyttelse, og det gledes.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s