Kjærvik asså🤗😱

I går hadde vi en fridag for å ha bilen på EU-komtroll og service. Mens den var der fikk vi gjort unna noen ærend på Sørlandssenteret. Deretter dro vi til byen for lunsj, før turen gikk til Sørlandsadvokatene og Kjærvik, for å underskrive fremtidsfullmakten. Mens vi satt der sier plutselig Kjærvik til meg: Du er ikke god til å markedsføre deg selv Ann Kristin. Jeg vet det sa jeg, men når jeg får mulighet til å si noe om mobbepolitikk så er det viktigere for meg, jeg vil redde hele verden svarte jeg. Har …. ringt deg, fortsatte han. Nei sa jeg. Jeg er inne i et viktig prosjekt sa han, jeg har namedroppet deg som fagperson, sa han. Jeg har ikke brutt taushetsplikten sa han, du har jo vært mye i media, og du har skrevet to, snart tre bøker sa han. Det er jo ingen hemmelighet det. Ok for meg svarte jeg, og forleggeren min strålte.

Den boken din fortsatte Kjærvik, når kommer den? I april svarte jeg, vi er inne i sluttspurten. De to kapitlene om lovverk og erstatningssøksmål vil jeg gjerne gå gjennom vederlagsfritt, fortsatte han. Det hadde vært helt fantastisk, svarte jeg. Bare send manus til meg, sa han. Jeg er helt sikker på at du har alt riktig, fortsatte han, men det kan hende jeg ønsker å tilføre mer. Det er helt i orden svarte jeg, du har sikkert noen juridiske spissfindigheter jeg ikke har.

Da vi kom hjem ringte de fra den varslede telefonen. Vi hadde en lang prat, dette prosjektet varer noen uker, jeg skal være fagperson og erfaringskonsulent for dem, og vi skal bruke deler av mitt nettverk til å komme i havn. Forleggeren min strålte i hele går. Det er dette jeg har ventet på i mange år. Det er dette vi har drømt om, og snakket om.

Siden Elevundersøkelsen kom har jeg holdt meg fra å si noe om den offentlig, jeg har bare tatt det opp i bloggen. Per Svein har mast på meg for å lage en kronikk, men jeg har sagt at vi må sluttføre bok nummer tre først. Jeg har lest det ene innlegget etter det andre i avisen, med stadig økende frustrasjon, for maken til fantasifulle forklaringer på økningen av mobbetallene skal du lete lenge etter. Forslagene til løsning bærer også preg av manglende kompetanse på hva mobbing er og hvordan dette skal løses. Jeg har formelig sittet på hendene for ikke å sende avgårde en drepende replikk. I går kom nok et innlegg som bar preg av manglende kompetanse og lettvinte løsninger. Da hadde manageren min fått nok, i morgen fyrer du av et innlegg sa han. Nå er det nok. Hvorfor vente til i morgen, svarte jeg? I går kveld skrev jeg en kronikk om den manglende implementeringen av lovverket i kommuner og skoler. Hvorfor lar vi skolene slippe unna med disse lovbruddene? Overskriften er: Mobbing er overgrep, ikke konflikt. Innlegget er videresendt Fædrelandsvennen.

Det er ingen tvil, toget går nå, og team Liland er ombord. Hvor dette ender aner ikke vi, men vi vet at vi er på rett spor. May the force be with us.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s