A day off👍

De to siste dagene har handlet om bokarbeid. Hadde bare hjernen jobbet på dagtid, og slått seg av på natten hadde det vært en ting. Da vi jobbet med manus i går sa Per Svein noe som fikk hjernen min til å jobbe overtid. Det er ikke alt som « goes without saying» i mitt hode, som gjør det for andre. Og denne boken handler om å gi det inn med teskjemetoden. Så kloken 4.44 våknet jeg med hodet fullt av ord og setninger. Jeg sto opp og gikk inn stuen for å skrive, og satse på at jeg da fikk sove igjen. Mens jeg var i farten tok jeg ut av tørketrommelen i samme slengen, og satte på en ny vaskemaskin. Jeg la meg, men fikk ikke sove, nye ord og setninger kom seilende. Jeg bannet inni meg, sto opp og skrev, fant en link, sendte den til min redaktør, slik at dette er klart for morgendagens økt. Glad og fornøyd la jeg meg til å sove. Ikke søren om det gikk, nye setninger dukket opp. Nå gir jeg opp sa jeg høyt, og sto opp. Sånn har jeg det rett som det er, til både glede og irritasjon for meg selv. De som tror det bare er å sette seg ned å skrive en bok må tro om igjen. Det er en prosess som pågår hele døgnet. Heldigvis er vi i sluttspurten av dette skriveprosjektet nå.

I dag skal vi ikke jobbe med bokarbeid. Bilen skal på service og EU- kontroll i Sørlandsparken. Da benytter vi anledningen til en fridag der vi gjør noe helt annet, så kommer vi sterkere tilbake til bokarbeidet igjen i morgen👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s