Vi gønner på🤗

Da er det ny uke og nye muligheter. Vi satte fart på bokarbeidet i går. ISBN- nummer ble bestilt fra Nasjonalbiblioteket de lagrer noen for meg. Jeg fikk ti første gang jeg søkte, og har brukt opp to. Det sto på søknadskjema at det kunne ta noen dager, men vi fikk det før lunsj. Da kunne vi gå videre og fylke ut skjema om strekkode til bokarbeid.no. Det koster 75 kroner, og er det billigste du kan få på dagens marked. Vi har brukt og kommer til å bruke bokarbeid til det vi ikke gjør selv. Vi er kjempefornøyd. Før dagen var omme var strekkoden på plass i mailen.

I går satte vi i gang med redaktørarbeid, og kom godt i gang på tross av den ene forstyrrelsen etter den andre. Det vi holder på med nå er skikkelig pirkearbeid, ord for ord, setning for setning. Kildehenvisning og lenker legges inn der de skal, og litteraturlisten øker fra dag til dag. Vi har funnet en måte å jobbe på som passer oss perfekt, og det er ingen tvil om at øvelse gjør mester. Straks vi er ferdig går manus videre til bokarbeid og vår dyktige korrekturleser. Deretter skal vi få på plass tekst med mere for omslag, men først manus.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s