Godt over mĂ„lstreken👍

I gÄr hadde jeg siste skrivedag pÄ kontoret for denne gang. Manus til bok nummer tre er ferdig.

Denne skriveprosessen har vĂŠrt annerledes enn de to forrige. De besto av konstant klabbefĂžre, kvalmebĂžlger og oppforbakker i motvind. Denne prosessen har vĂŠrt annerledes. Det har vĂŠrt silkefĂžre hele veien, og medvind. Æ tror jammen mĂŠ ogsĂ„ det har vĂŠrt fĂžnvind. Forskningsrapporter, diskurser, debatter, rettsavgjĂžrelser, rundskriv, NOUer med med mere har formelig landet i fanget mitt. Visst er det jobb Ă„ skrive bok, men det er et hav av forskjell nĂ„r jeg ikke trenger Ă„ bruke familiehistorien for Ă„ fĂ„ frem poengene.

Vi diskuterte veien videre med boken, jeg sa nĂ„ har vi jo god tid. Og da svarte han det er ikke noe Ă„ vente pĂ„, det er bare Ă„ kjĂžre pĂ„. SĂ„nn er det alltid, en av oss sier vi har god tid. Den andre sier bare se Ă„ fĂ„ det gjort. SĂ„ setter vi oss i bulldozeren og kjĂžrer flatt. Fra mandag gĂžnner vi pĂ„đŸ‘NĂ„ er solen i ferd med Ă„ stĂ„ opp, og ingen skal pĂ„ kontoretđŸ’™â˜€ïž

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s