Hjemreisedag😍

I dag er det hjemreisedag for Per Svein. Det ser hele familien frem til. Disse 15 dagene har flydd av sted og jeg kommer i mål med min lange todoliste i dag. I dag settes punktum for skrivearbeidet i bok nummer tre. Jeg er i rute, og det kjennes helt topp. I går fikk jeg gjort unna veldig mye, så det blir ikke så lang dag i dag. Neste uke begynner pirkearbeide med å legge inn lenker og kildehenvisninger, og ferdigstillelse av litteraturliste. Så går vi gjennom ord for ord og setning for setning for å gjøre alt klart for redaktør og korrektur. Vi har god tid, vi skal ikke stresse. Det som kommer nå av bokarbeid kan vi, det er enklere enn folk tror, og alt er lett når du kan det.

Gemalens selvfiskede hummer ligger klar, proseccoen ligger på kjøl, her i huset feires alt som feires kan. Litt frokost nå så er jeg klar for siste skriveøkta, for denne gang.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s