Æ drømmer om forskningsrapporter.

Jeg skjønner jeg er i avslutningen av et bokprosjekt. Jeg drømmer om forskningsrapporter, møter med rektorer som nekter å godta at barn mobbes, og nå også elevundersøkelsen. Her i K- byen har mobbingen nesten doblet seg. Det vi nå ser er ikke uventet, det vitner om feilslått mobbepolitikk. Det var dette FMM og andre forutså ved lovendringen og bevaringen av klageinstansen. Da sa vi at dette er tidenes mobbemageplask, og at tiden kommer til å vise det, nå er vi der. Nå prøver man å skylde på pandemien, de er ikke alene om det, det virker som om alle gjør det. Pandemien er den perfekte syndebukk og det klages på alle kanter. De med mobbekompetanse og oversikt over mobbesituasjoen i det ganske land, vet bedre. Dette handler om at vi som samfunn nekter å iverksette de tiltak som er nødvendig for å få ned mobbetallene. De tallene vi ser nå er sørgelige, men som forventet.

Nå nærmer det seg slutten på skrivingen av bok nummer tre. Denne handler ikke om familiehistorien, men blir en faktabok unnfanget og skrevet på grunn av familiehistorien. I siste liten eller i grevens tid har det kommet artikler, forskning og avgjørelser foretatt av domstolen, som må inn i boken, og jeg skriver for livet. Og det begynner å holde nå. Jeg kan ikke fortsette å drømme om dette om nettene. Nå må det stå litt hyggeligere filmer på nattens drømmemeny, tenker jeg. Nå skal det spises frokost så jeg får energi til å avslutte prosjektet. Fra torsdag er det langhelg😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s