Sjarmøretappen👍

Denne helgen har jeg fått unna resten av ryddinga og nedvasken. Det kjennes fantastisk, alt som ikke er i bruk går videre til de som trenger det. Nå blir det lenge til neste gang. Jeg har fått gått tur hver dag, men solen som var lovet i går holdt seg borte.

Jeg er inne i sluttapurten på bok nummer tre. Jeg ligger i rute til å bli ferdig på onsdag. I dag skal det skrives inn en del ekstra, på grunn av stigende mobbetall. Alt ligger kladdet ferdig, det er bare å føre det inn i manus. Det har vært en aktiv helg for å si det slik. Sånn er det alltid når en bok skal gjøres ferdig. Bokarbeidet og pirket begynner neste uke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s