Fredda😍

Det går mot helg. Jeg jobber med lovverk for tiden. Jeg jobber med å gjøre det forståelig for alle og enhver. Med lovverk følger forskrifter og rundskriv for at vi skal skjønne hva som menes med innholdet i de ulike paragrafer, og hvordan lovverket skal anvendes. Loverket er et fantastisk verktøy når man lærer hvordan man skal bruke det👍Jeg lærer mye av å skrive disse bøkene, for en ting er at jeg skal forstå dette selv, noe annet er å forklare det på en måte så alle forstår det. Akkurat nå er jeg takknemmlig for sosinomutdannelsen med velferdsrett på timeplanen, og for masteren i statsvitenskap. Det gjør det mye enklere å være meg i disse tider.

Etter skriveøkten gikk turen til Salongen og Sissel. Vi er veldig fornøyd nå, for nå har det løsnet skikkelig. Jeg kom til henne i slutten av juni, pinnstiv i kroppen fra tærne til issen. Etter nitten år i alarmberedskap sa kroppen at nå holder det. Nå må jeg lære å slappe av ellers går helsa åt skogen. Vi har jobbet oss gjennom del for del, bit for bit, og kroppen har reagert veldig positivt. Den klarer nå å slappe av helt av seg selv. Spenninger og knuter slipper tak, og det blir mulig for Sissel å komme stadig lenger ned i lagene. De to siste gangene har det løsnet skikkelig. Vi er begge enige om at jeg har en helt annen kropp i dag, enn i slutten av juni. Fortsatt henger det igjen i hofter, skuldre og nakke, men det er barnemat sammenlignet med det som var. Det er litt småtterier her og der, men for ingenting å regne mot det som er gjort. Nå venter vi tre uker og tar en 90 minutter neste gang, så det blir tid å ta litt ekstra tid på det som henger igjen🤗

Vi hadde sol i går og det løfter oss til himmels. Det blir sol i dag også, og det er helt fantastisk. Det er godt å se lyset etter å ha vært inne i en regntid. I leiligheten er de superfornøyd med den nye komfyrvakten. Jeg er veldig fornøyd med å få tilbake utelysene. Per Svein er superfornøyd med asfalten, og solen skinner. Jo mer lys, jo bedre i disse tider. For hver dag blir dagene lengre, og det er jo en sann glede bare det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s