Veiarbeid og asfaltering🚧

Per Svein fikk snakket med Thomas som ledet arbeidet, og han fortalte at de skulle asfaltere etter seg. Da spurte Per Svein om de kunne ta den lille snutten som ikke var asfaltert, mot Heidi og Geir, i samme slengen, for så å sende ei regning til oss.

I går skulle elektrikeren komme halv tre. Jeg tok en tur rundt vannet først, og trodde jeg hadde god tid. Da jeg kom rett ved krysset til Kossevigheia på vei hjem kjørte en av ELektroxperten sine biler ut derfra, i retning Kilenesheia. Skitt tenkte jeg den skal sikkert til meg, altfor tidlig jo, hvem hat hørt om håndverkere som kommer to timer før avtalt tid? Elektrikeren skulle også fikse komfyrvakten i leiligheten, som har ult med jevne mellomrom siden de siste leieboerne flyttet inn. Per Svein har vært nede føere ganger, og til og med flyttet den. Han trodde det var i orden nå, men det var den ikke.

Per Svein ringte og sa han hadde låst inn elektrikeren med appen på telefonen. Jeg skyndte meg hjem, og da jeg kom inn døren var han akkurat ferdig med astrouret. På vei ned i leiligheten sa jeg til ham at jeg hadde fått beskjed av mannen min om å låse ham inn i leiligheten, og ikke låse han ut igjen før komfyrvakten var fikset. Da lo han og sa han skulle skifte hele greia. Dette skjer rett som det er sa han, dette har jeg opplevd mange ganger. Nå satser jeg på at de kan lage mat uten en alarm som går der nede, og jeg er glad for å ha fått tilbake utelysene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s