Smak av sommer😍

Det gÄr unna pÄ kontoret, nÄ jobber jeg med lovverket. Det Ä forklare jussen pÄ en enkel mÄte er en utfordring, men det er fullt mulig. Det tar bare litt lenger tid Ä finne de rette ordene. Jeg ligger fortsatt i rute til Ä bli ferdig med manusrydding til Per Svein kommer hjem onsdag. Litt hver dag sÄ lommer jeg i mÄl. GÄrsdagen regnet bort, men en liten luftetur ble det.

Det er godt Ä komme seg ut litt, og nesten bedre nÄr vÊret ikke er av det fineste. Da er det i alle fall godt Ä komme inn igjen. Elektrikeren fikk ikke tid Ä komme i gÄr, men i dag kommer han, og da hÄper jeg utelysene er pÄ igjen nÄr mÞrket faller pÄ.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s