Hverdagen godt i gang.

Mens jeg satt på kontoret i går gikk jeg glipp av en nydelig soloppgang. Det så jeg på FB i etterkant, men en kan ikke få med seg alt her i verden. Jeg fikk oppleve litt sol på turen min og det er enda bedre.

Vi fikk til og med ei skikkelig hagleskur i kveldinga før regnet satte inn igjen. Det har høljet ned i natt. Jeg er så takknemlig for at alt dette ikke kommer som snø.

Er det ikke rart hvordan alltid vaktmesteren er borte når slike ting skjer? Jeg ble beordret ned i sikringsskapet for å sjekke astrouret. Astro hva for noe? Buene hadde lys, og det var fordi de hadde eget astrour, fortalte han. Da vet man det også. Vel jeg sjekket jeg, og så at klokka var feil den. Per tok kontakt med Jonas elektriker på sms. Jeg fikk en oppskrift for å kickstarte den, men ingenting skjedde. Nå tror gubben at det har tatt kvelden, og elektrikeren kommer i dag. De i leiligheten har fått beskjed, for det er bekmørkt utenfor hos dem. Regner med at alt er på stell igjen til kvelden. Alle disse nymotens dubbedittene som jeg helt ufrivillig må lære noe om. Det skal bare virke, mener nå jeg.

Vaskingen her i hovedetasjen ble toppet med at studelen ble støvsuget, støvtørket og vasket i går. I dag blir det damebesøk og null vasking. Æ gleder mæ😍

I går fikk jeg innkallelse til mammografiprogrammet, et viktig program for damer mellom 50 og 69 år. Det er bare å gønne på. Det er den siste EU- kontrollen her på ei stund. Dagens værmelding melder øsende regn, pøsende regn. Hvor lenge denne regntiden skal vare er ikke godt å si💦

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s