Klar, ferdig gå👍

Da var helgen over, og jeg har fått ladet til en travel uke, spekket med innhold. Da Jhonny dro hjem i går fikk jeg meg en tur rundt vannet. Og jeg fikk alt mulig slags vær. Regn og sol i en skjønn forening kan man vel si💦☀️🌈

Dagens lunsj/middag besto av sushi fra kiwi. For meg betyr ikke ladning bare å sitte med hendene i fanget, men å gjøre noe annet. I går fikk jeg ryddet, gjennomgått og kastet haugevis med papir, og jeg fikk vasket spisestuedelen. I natt har jeg sovet godt og er klar for en ny uke.

Nå er jeg klar for en heftig uke med skriving, med innlagt tur hver eneste dag, mens tankene går og hodet får luft, og kroppen får bevegelse. Vaskeprosjektet fortsetter, i små porsjoner hver dag ut uken. Tirsdag kveld kommer det bra damer på besøk, og torsdag er det massasje hos Sissel. Så det er nok å se frem til mens oppgavene går unna.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s