Helgepuls😍

Lørdag morgen er en av ukens beste morgener. Etter ei uke med flat pedal fra morgen til kveld er starten roligere. Jeg er midt inne i et vaske og rydde opplegg, så helt rolig er det ikke. I går sto kjøkkendelen for tur. Alt som sto på benker og hyller skulle ryddes bort. Innredning skulle vaskes og benkene skulle vaskes og settes inn med rensevæske. Jeg fikk det gjort før turen gikk til Tangvall, å rydde tilbake fikk vente til jeg kom hjem. Det er som om jeg har fått en rakett i baken denne uken, for virketrangen er stor. Det er bare å flyte med.

Per Svein hadde gitt meg oppdrag å gå innom Modus å kjøpe tre plagg for 70% avslag på salget, og som den lydige hustru jeg er gjorde jeg det. Jeg fikk ingen føringer, og spurte ikke heller. Jeg liker slakke tøyler og farger. Jeg kan dog ikke gå bananas siden hans foretrukne farger går i skalaen sort, grått og marineblått. Jeg gøv på med dødsforakt, og i løpet av no time hadde jeg kjøpt en litt sid boblejakke, en kvalitetsskjorte og en tøff genser, alt i fargen mørk brun, så langt kunne jeg i alle fall strekke meg, tenkte jeg👍

Jeg fant meg dress til halv pris på B-Yong, prøvde den da jeg kom hjem, den satt som den skulle, deilig å gå i var den også😍

På cafeen var det kaketid. I går fylte vi fire bord på Frk. Lyng, tre generasjoner og bare velstand👍

Jhonny ble med meg hjem på overnatting, og mens jeg ryddet på plass spilte han med venner. Han er veldig glad i å lage mat, så mye at han tar mer og mer over på kjøkkenet i casa Roberto. Alle barn og svigerbarn er gode til å lage mat, ingen sulter ved siden av brødboksen. For guttene har det vært en viktig del av oppdragelsen, og det har gått bra. De har fått rote, grise og holde på. Jhonny elsker å lage mat, hos ham kommer det liksom innenfra. Det gleder et kokkebestemorhjerte. Nå holder han på å rote i mine kokebøker, og skal fortsette med det i dag. Vi har ikke bruk for alle, for vi jobber mest etter innfallsmetoden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s