I flytsonen👍

På slutten av året og mørket var på sitt heftigste kjentes overskuddet et stykke unna, vi hadde det slik begge to, og valgte å gire ned før jul. Rett og slett kule ned før nyttår, reflektere over året som gikk, og gjøre seg klar for et nytt blankt år. Det lønner seg å ligge på ladning i blant for da kommer energien tilbake for fullt. Før Per Svein dro fikk vi ryddet skikkelig i manus. Nå mens han er ute er jeg i skrivehi, da våkner jeg alltid tidlig, klar for en skriveøkt. Jeg skriver nå alt sammen til en hel tekst, som blir en bok med logisk oppbygging. Jeg merker godt at dette er tredje boken. Det glir mye lettere, og det er mindre å gjøre, for jeg ser mens jeg skriver hva som må til. Jeg har et helt annet overblikk.

Jeg ligger etter skjema denne uken. Jeg holder også på å fylle inn reasearch i et annet manus. Der har jeg også kommet veldig langt. Det handler om noe helt annet enn det jeg har skrevet til nå, og jeg har jobbet med det i mange år. Det er som om jeg har drevet research i 48 år, og nå vil alt ut på en gang. Jeg er en late bloomer. Det ligger flere manus på vent, de kommer når de er klare. Jeg blåser ut hjernen med å vaske, rydde, sortere og gi bort det vi ikke trenger lenger. Akurat som jeg rydder i livet nå i starten av et nytt år, hva skal med videre, hva er jeg ferdig med, for så å rydde plass for det nye som skal komme.

Det er jo kaos når alt i et rom skal ryddes ut, støvtørkes, støvsuges, vaskes og vurderes. Jeg begynte med gangen på onsdag. Hildrande du hvordan alt smitter over og forsvinner i andre skuffer. To poser ble fylt for å gis bort.

Torsdag ble litt mer travel, for jeg går jo tur halvannen time også, for å lufte vettet og bevege kroppen. Da fikk gjestebadet oppe og gangen inn til soverommet sin oppgradering. Det tok ikke så lang tid. Jeg var hos Pablina på ettermiddagen for å få stelt neglene, og i år starter jeg året i rosa nyanser😍

I går fikk jeg unna ukens siste skriveøkt, tidlig om morgenen er min skrivetid. Jeg lever virkelig etter ordtaket: early to bed and early to rise, is the way to be healthy, wealthy and wise»😍I går sto soveromsfløyen for tur. Da ble det skikkelig kaos, det formelig fløt rundt i hele huset.,

Jeg hadde allerede ryddet ut det som skulle gis vekk her, trodde jeg, det ble tre poser til. Til glede for i alle fall et barnebarn ble det en pose med gamle neglelakker, sminke og mye mer .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s