Skreddersydde puter til de hjemmesnekrede utemøblene.

Da vi hadde bursdagsfeiring ute på pattioen lille julaften, tenkte jeg at her skulle vi hatt noen skikkelig gode, skreddersydde puter til benkene. Vi snakket også om at vi skulle hatt et par varmelamper i pergolaen som kunne flyttes inn og ut etter bruk. Med litt mer komfort og varme kan vi sitte ute lenger. Da Per Svein nevnte at han hadde funnet et sted for å fikse de to musespiste putene i båten vi kjøpte i høst, nevnte jeg at vi kunne bestille puter tii benkene på pattioen i samme slengen. Som sagt så gjort, Per Svein tok mål av benkene. Den ene var 3.40x 40 og den andre var 3.40×50. Da var det bare å komme seg til Lundsiden av byen.

Båtputene skulle fikses, og nye puter skulle sys til benkene. Putene skulle ha trekk som brukes i båt, og de skulle ha borrelås under, vi bor jo til tider midt i stormens øye. Mandag hentet vi dem.

Vi har jo tidenes regnskyll, det har vart siden slutten av oktober, bare avbrutt av noen snøfall sånn dann og vann. Våre leieboere er helt i sjokk over hvor mye det regner her i Norge, det er vi også. Så mye regn har de ikke i Ukraina, vi bruker heller ikke ha det på Sørlandet. Vi håper støtt og stadig på mindre regn neste uke, men noen tror åpenbart at en dag uten regn er en dag uten mening. For nye tilførsler sendes oss på daglig basis. På tirsdag, mellom regnbyene fikk vi testet putene ut😍

Varmeputer, seil på taket, blomsterkasser med klatrevekster, da blir dette en oase der kveldsolen flommer når det igjen blir sol og sommer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s