Be my valentine❤️

I går var vi med på noe spennende hos Salongen her på Langenes. I forrige uke bestilte jeg time til Per Svein til massasje hos Sissel. Han fikk melding om dette på mobilen fra Salongen lenge før jeg kom hjem. Jeg dro rett i skauen etter massasje hos Sissel. Da han kom hjem fra massasje onsdag fikk jeg klar melding om at vi to skulle på Salongen tirsdag klokka 12.00. Vi, du mener vel du svarte jeg? Nei, vi sa han bestemt. Hva skal vi gjøre der? Vi skal være testpersoner for et valentinetilbud sa han. Det er jo litt morsomt sa jeg, siden vi aldri har feiret Valentine, mener æ🤗Vi har tross alt vært kjærester i 38 år, en mannsalder. Hva skal vi gjøre der da spurte jeg? Jeg tror det var massasje og ansiktsmaske sa han. Ok svarte jeg, massasje er jo helt fantastisk, så det takker i alle fall ikke jeg nei til. Sist jeg hadde ansiktsmaske var da jeg var på jentetur/ spatur i Budapest i 2007. Så vidt jeg vet har Per Svein aldri forsøkt dette før. Mens vi snakket om dette tikket det inn en melding fra Sissel om dette, og fotografering og filming av opplegget. Det var ikke vanskelig å takke ja til dette.

Der fikk vi en stjernestund, selv om det til tider var fullt av folk i rommet. Min kropp slapper av bare jeg ser Sissel, i tillegg var Mari som også er massør på Salongen der. Per Svein og jeg holdt begge på å sovne rett som det var. Damene fikk testet ut logistikk, vår reaksjon, fotografert og filmet. Med andre ord rene kinderegget. Først fikk vi massasje på ryggen, før det var klart for å snu seg rundt, å legge seg på ryggen. Vi fikk ansiktsmaske påsmurt i flere lag, av Sissel og Mari. Det måtte til for å lage gode bilder. Mens masken tørket ble vi massert på armene, før varme kluter vasket bort maskene. Man blir aldri for gammel for nytelse, heldigvis. Det hele ble avsluttet med massasje av nakke og hodebunn.

Vi fikk en veldig flott opplevelse i går, selv med fotografering, filming og småprat. Da vi kledde på oss sa Per Svein at nå hadde blodtrykket hans falt med 10 prosent. Ansiktsmasken ble en utrolig behagelig opplevelse, som han nevnte spesielt, ikke bare til meg, men også damene. Vi forlot Salongen med lave skuldre og hvilepuls. Dette var helt fantastisk.

Vi dro rett til Tangvall og Happy Panda for et nydelig måltid mat.

Valentinsdate på forskudd ga skikkelig mersmak, og dobbeldate med massasje skal vi gjøre igjen. Vi lurer til og med på om vi etter 38 år som kjærester skal feire Valentine i år. Det er aldri for sent. Tusen takk til Salongen for en opplevelse vi ikke kommer til å glemme. Og til deg som lurer på hva du skal finne på dette års Valentine, ta turen til Salongen og start daten med lave skuldre og hvilepuls, det anbefales på det varmeste.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s