Nærmer seg utreise🌸

I går var vi oppe og i gang før vi rakk å tenke. Noe presserende bokarbeid måtte gjøres før vi skulle hente Pandora, og kjøre henne til reguleringstannlegen. Der skulle hun treffe mamma som overtok derfra. Team Liland hadde ærend de måtte få unna i byen.

Til høsten blir det regulering, og selv med 75% støtte syns vi gamlinger at det koster det hvite ut av øyan. Sånn er det bare, regulering må hun ha.

Vi fikk gjort det vi skulle av ærender før vi dro hjem for litt mer arbeid. Vi holder på med en litt større politisk greie, men det holder vi litt for oss sjøl, til vi ser hvordan det barker i vei. Om litt skal Per Svein ha handover, og senere i dag skal vi på et opplegg med Salongen som vi har takket ja til. Mer om det kommer, men det har vi aldri gjort før så det blir nok kanonbra.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s