Raindrops keep fallin’ on my head. To drukna katter💩

I gÄr gikk vi tur i plaskregn. Jeg hadde kledd meg i fullt regntÞy, og med skoletter som normalt tÄler vann. Bare ikke vann som renner i strie strÞmmer fra en speilglatt regnbukse ned i smÄ skolissehull. Tove var mer optimistisk enn meg, hun droppet regnbukser, men hadde leggvarmere og joggesko. FÞr vi nÄdde Tangval plasket jeg rundt i skoene, sÄnn kjentes det i alle fall ut. Tove plasket rundt i joggeskoene, var kliss gjenomvÄt der leggvarmerne var, og kjolekanten kunne vris.

Vi fikk sÞkt dekning i biblioteket og meldt hjem til vÄre gemaler om de kunne ta med pose med skift. PÄ biblioteket hadde de tatt ned bokjuletreet og alle bÞkene var til salgs. Jeg fikk kjÞpt to faktabÞker a 20 kroner. Jeg er alltid pÄ jakt etter bokkupp.

Resten av dagen var det slaraffenliv pÄ sofaen. Ikke alle i familien bedrev det. Robert dro pÄ jobb med sitt arbeidscrew. Vipers hadde hjemmekamp i gÄr, og team Robert er alltid pÄ hjemmekamper, og gjÞr klart for kamp. Deretter ser de pÄ kampen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s