Gulvet på øverste loftet helt ferdig👍

Da vi flyttet inn var to tredjedeler av gulvet på loftet lagt. Bortsettingsloftet ligger rett over walk in closet, ypperlig plassert. Vi har, eller rettere sagt Per Svein har snakket om å legge gulv på alt helt siden vi flyttet inn. På mandag handlet vi inn materialer.

På onsdag ettermiddag satte han i gang, og i løpet av noen timer var jobben gjort. Er det ikke rart hvordan vi bruker mer tid på å snakke om ting enn å få det gjort? Jeg kan ikke fri meg fra å tenke at om vi hadde handlet like mye som vi snakker om mobbing, så hadde mobbetallene stupt. Det hjertet er fylt av renner som kjent munnen over med

Vi har veldig god plass nå, men skal ikke fylle opp loftet. Alt som er der er i bruk, alt annet er gitt bort, solgt eller levert på gjenvinninga. Nå er det orden og system som gjelder. Og det er en ting mindre å bruke tid på nå som dette kan fjernes fra to do lista👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s