Kong vinter❄️

Her på Sørlandet regner og snør det om hverandre. Så langt har vi ikke sett mye til sola, den har vist seg svært sporadisk siden oktober. Det er ingen hemmelighet at jeg ikke elsker vinteren. Jeg elsker å gå tur, men nå må en pakke seg inn i lag på lag, og føret er veldig ofte helsefarlig. Hadde jeg kunne bestemme hadde jeg gitt en av hver av vintermånedene til våren, sommeren og høsten. Sånn er det ikke, det er kong vinter som bestemmer.

I natt har regnet høljet ned, og all snø er borte vekk. Det skal fortsette å bøtte ned hele dagen. Det betyr regntøy på dagens tur, men ingen fare for lårhalsen. Været her sør har de siste månedene vært stabilt ustabilt, men snart snur det, vi er på vei mot lysere tider.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s