Godt i gang😍

I går var vi i gang med rydding i manus, vi er godt i gang, og ligger i rute, selv om mye arbeid gjenstår.

Bokarbeid handler om mye mer enn manus, og vi har mange baller i luften som skal landes. Vi er også opptatt av mobbepolitikk, og hvordan vi skal komme oss videre, bort fra historiene, til handling, som får ned mobbetallene, og gir nødvendig hjelp til de mobbeutsatte familiene. Det er her det store problemet ligger. Alt det som skjer, eller ikke skjer bak fasaden, bak mobbehistoriene.

Etter en dag med rydding i manus er det godt å gjøre noe annet for å lufte vettet. Heldigvis har vi nok av praktiske prosjekter på gang. Siden det snør og regner om hverandre for tiden blir det ikke uteprosjekter. Vi har et bortsettingsloft over walking closet som mangler litt gulv, det skal gemalen gjøre noe med nå. Dumt ikke å ha gulv over det hele, det er ikke mye som mangler. I går fikk vi handlet inn til det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s