Spis til pinnene brekker😍

I går dro vi inn på Bar sushi for å få et lite avbrekk fra julematen. Vi har fått med oss de sabla gode kritikkene på restauranten i Fædrelandsvennen, og vi elsker sushi og annen asiatisk mat. Så gjør det ikke noe at niese Mia har ekstrajobb der som servitør. Hun tok fagbrevet i vår, etter å ha hatt læretid på Kielfergen. Hun ble også ferdig med studiekompetansen denne våren, at hun har dysleksi er ingen hindring, fuck dysleksien sier nå vi. Nå holder hun på med en bachelor i økonomi, i tilegg tar hun en coaching, ernæring og PT- utdannelse. Og for å finansiere studier tar hun ekstravakter som servitør. Med andre ord ei dame med bein i nesa.

Lokalet var kjempekoselig og jeg hadde utsikt ut mot kirka, og over kirkespiret hang månen, mer perfekt datenight kan man ikke få.

Asiatisk tapas kalte Per Svein og jeg det, og det var knallgodt.

Vi kunne fått mer, men magene ble stinne omtrent halvveis i løpet, men vi kommer tilbake, for dette var fantastisk. Da skal vi være skrubbsultne, for ikke å si utsultet, for dette var en fryd for alle sanser, og Mia hun leverte varen på det proffeste vis. Dette kommer vi til å drømme om og snakke om lenge. Vi sa det begge i går, dette er den beste ideen vi har hatt denne romjulen. Æ sier det bare, kom dere ut og spis😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s