Lader opp til neste år😍

Dette er den uken vi bruker på å lade opp til det neste året. Det har bare vært rolige aktiviteter nå i romjulen. Det gjør at vi mandag morgen er glade for å komme i gang igjen, men det er fortsatt noen deilige dager til. Her på Sørlandet regner det, vi har mange varmegrader, og forkjølelsen holder på å slippe taket. Noen planer har vi lagt for det neste året, bokarbeidet har vi kål på. Noen aktiviteter er booket inn, som Andrea Bocelli i mars og Sister Act i april. I mai blir det langhelg i København, og kurs i Stavanger. I juni blir det MacLilandstur til England og Wales. Resten er fortsatt en stor overraskelse🤗

Akkurat nå gjør vi så lite fornuftig vi kan. Trege morgener, og lange frokoster,er det som gjelder akkurat nå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s