Happy bursdag🌸

Vi begynte dagen med en tur til Tangvall. Per Svein skulle ha på en blodtrykksmåler i et døgn. Han er en smule stresset, og jeg vet hva det handler om, for jeg har vært der sjøl en stund. Etter snart tyve år i alarmberedskap nekter alarmen å skru seg av. Det som har vært en overlevelsesmekanisme, blir din verste fiende. Jeg er godt i gang med min helbredelse, nå er det hans tur. Jeg har funnet min medisin i klassisk massaje og turgåing. Jeg har funnet en trygg reisepartner i Sissel. I snart tyve år har vi vært krigere, inspirert av Paulo Coelho har jeg tenkt på oss selv som «warriers of light» lysets krigere. Jeg fortalte Sissel her forleden hvordan jeg hadde brukt sinne som en konstruktiv kraft på denne reisen.

Sinne er en nyttig følelse som dukker opp når grensene dine overkjøres. Det skal ikke fortrenges eller holdes nede. Det er hvordan du bruker sinnet som er det vesentlige. I stedet for å angripe noen fysisk har jeg valgt å ri på sinne for å klare å stå i dritten, og nå de målene jeg har satt meg. Det siste halve året har jeg brukt på å lære kroppen at det er trygt å slappe av nå, kampen er over. Jeg har sett på det som å skrelle en løk. Sissel har ved hjelp av helende massasje hjulpet å spole meg tilbake. Kroppen slapper mer av, og den gordiske knuten er i ferd med å løsne. Nå er vi midt inne i løken, i løkens episenter. Vi har kommet helt ned til den muskelknuten der alt startet og der jeg sier stresset kjører. Hun trengte ikke berøre den så mye før den delen av ryggen var knallrød, sist jeg var der. Hun tok bilde av det så jeg skulle se det. Akkurat det punktet har jeg kjent på siden alarmen gikk for første gang. Sissel jobber ikke direkte med den, men sniker seg inn på den via alle mulige bakveier.

Vi har komme til et sted i behandlingen hvor vi jobber med følelser som sitter dypt inni magen. Jeg har sagt det før, gode og vonde opplevelser setter seg fast i kroppen. De bra gjør kroppen godt, de forferdelige spenner kroppen som en knute og skaper betennelsestilstander i kroppen. Vi har snakket om hvordan jeg har måtte legge sorg og vonde følelser bort i kampen for rettferdighet, men at de nå må tas frem, anerkjennes, aksepteres og slippes tak i. Sist jeg var hos henne sa og kjente jeg på at dette kunne skje på en rolig måte. Jeg sa at jeg kjente følelsespunktene gjorde vondt, men at det ikke fantes motstand mot dem hverken i kroppen eller andre steder. Det var heller ingen frykt å spore. Det var som om alt var pakket inn i bomull samtidig som jeg kjente på en ren og naken sorg over det vi hadde opplevd. Det mennesket jeg var for tyve år siden finnes ikke lenger, det vi har vært gjennom har vært skjellsettende. Nå skal jeg jobbe med for å finne ut hvem jeg har blitt. Og jeg tror jammen meg at jeg skal bestille en time hos Sissel til gemalen. Han digger massasje. Selv skal jeg fortsette reisen med Sissel.

Alt dette tenkte jeg på mens gubben var på legesenteret.

Da vi kom hjem kom Tove og John på te og hjemmebakst. Jeg fikk nye lyngrosa lodder, hjemmestrikka så klart. Når noen spør om jeg strikker sokker, og Tove er i nærheten, sier hun: ho har folk te sånt😀

Ungene kom på styremøte i forlaget i går, det er helt i min ånd å blande forretninger og fornøyelser. Vi lagde en plan for markedsføring, økonomi og strategi. Siden vi kjenner hverandre så godt går det unna. Vi har nok å gjøre, nok av planer og god tid. Det brenner ingen steder. Vi har satt oss et stort hårete mål om å forandre verden gjennom bøker. Og mot dette målet har vi flere delmål, men hovedfokus er på setningen over. Visjonen vår er oppsummert i en setning- Per aspera mundo novo- gjennom vanskeligheter mot en ny verden. Vi har funnet ut av vår avatar- kjøpegruppe, og banket inn våre verdier. Våre verdier er standhaftighet- trygghet- mot- åpenhet- rettferdighet og FEST😍

Vi avsluttet dagen med pølsefest ute, og værgudene var på vår side. Blikkstille, månelyst og stjerneklart⭐️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s