Late romjulsdager😍

Vi har hatt et par late romjulsdager, og det er godt for jeg har vært pottetett i lungesystemet. Nå satser jeg på at dette var siste runde med hangling etter koronaens besøk i november. Jeg får i alle fall slappet av. Det har blitt mye TV og god mat.

Mamma lagde det hver jul, det samme gjorde jeg hver jul, frem til jeg begynte å lage det til nytttårsaften. Det føltes nesten som om mamma kom inn gjennom døren og ønsket god jul. Per Svein sa det i morges, at det føltes som ordentlig jul da vi hadde julekabaret til julefrokosten. Nå trenger ikke jeg lage i år, og jeg er fornøyd med at den unge slekta fører tradisjonen videre😍

Vi har spist mange gode middager, julekaker, desserter, godis og annet digg. I dag rykker barn, svigerbarn og barnebarn inn. Vi gjør det enkelt, ute ved bålpanna. De melder knallvær i dag😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s