Året i bilder😍

Det kan se ut som vi tok seieren på forskudd, vi så den i alle fall for oss. Etter mange års arbeid knallet Celine endelig inn seieren mot Sandefjord kommune. Kommunen prøvde seg med ekstraomganger, og fikk god hjelp av KS, diverse anerkjente professorer og landets beste erstatningsadvokater. De har jo raua full av penger som vi sier her på Sørlandet. Høyesterett lot seg ikke kjøpe, bestikke eller lure, de mente dommen var klinkende klar. Dette er siste besøk på Sørlandet før rettsaken i mai. Sandefjord kommune sutrer enda.

Mai kom med mange feiringer, ti årsdag, 35 års bryllupsdag og grunnlovsdag. Det ble utearbeid, både trapp og platting ble ferdigstilt. Murarbeid og drivhus var på gang før vi bikka mai. Bokarbeid ble det også, her fotografers bokomslaget i Kristiansand Tingrett.

Vi feiret masteren til Daniel, og bildene til bokomslaget ble klare. Drivhuset kom på plass, St.Hans ble feiret. Andrea Bocelli kom til Bystranda, det gjorde vi også. Havet ble brukt, og vi fikk strøm til uteområdet.

Bøkene kom, vi feiret og fikk besøk. Tove og jeg gikk i regnbuetog og august var en strålende sol☀️

November kom med barnebarn på overnatting, korona, feiring av eldstesønnens jobb, Celines seier ble feiret i casaen, og julestjerna ble forbedret og kom på plass.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s