Solsnu☀️

I går var solsnudagen kommet, og vi skulle gå solsnu i tradisjonens tro😍

I hvert busstopp fra Åros til Høllen hyller vi solen, og lysets tilbakekomst til planeten Earth. Første husstopp var hos Aagot og Inger Marie. Og vi koste oss glugg der mens dagens siste regn fikk høljet seg ferdig. Vi lo og lo og lo. Før Aagot fulgte med oss videre til neste stopp, i enden av Høllegada.

De var ikke hjemme, men vi har en stående avtale om at vi har lov å sitte der. Tove sendte bilde av Aagot og meg, da gikk det to sekund før Aagots telefon ringte. Vi fikk holde oss der for nå kom de hjem. Og vi hadde ingen planer om å bevege oss videre. Etter nok et par timer med å løse våre lokale problemer og le oss fillete, kom det melding fra mennene hjemme om at om vi ikke kom hjem innen fire minutter ble restauranten i Tjønnemyra stengt. Ohoi sa vi da, er klokka så mye at de har begynt å blinke med lysan? Da fikk Bente Per til å kjøre oss hjem så vi rakk det akkurat. En stor takk for en strålende kveld til vertskapet i de to husane vi besøkte, og til sjåføren hjem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s