Bakelinna👍

Uten å ha planlagt det ble vi bitt av bakebassilen, og dermed bidro vi også med vår del av mildværet. Jeg hadde ikke hørt om bakelinna før nå, men det handler om at vi ofte får mildvær rett før jul, og at dette fra gammelt av ble forklart med alle som baker nå tett oppunder jul. Her i huset er det far sjøl som har ledet an i dette arbeidet i år. Jeg hadde tenkt vi skulle kjøpt oss ut, hvilket vi også gjør. Og når vi først er i gang drar det ene det andre med seg.

For øyeblikket står kaken i kjøleskapet i garasjen. Den skal rutes ferdig og settes i fryseren.

Nå får vi bare håpe mange kake og godissultne popper innom før jul, så vi kan få avsetning på alle godsakene. Nå er det jamt slutt, nå har vi så det holder langt ut i det neste året, men jula skal så definitivt ikke vare til påske heller.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s