Juleribba i hus😍

I går var tiden kommet for å få juleribba i hus. Juletorsken til lille julaften er bestilt på Mega Søgne. I år skal vi ha ribbe julaften, og det er år og dag siden sist, men i år var det stemning for å teste det ut. Familiemiddag med pinnekjøtt har vi allerede hatt. I går gikk turen til Meny Vågsbygd for juleribbe med mere. Etter det tok vi en bytur for diverse ærend. Føret var helt forferdelig det byttet på å regne, sludde og snø, og med permafrost i bakken hjelper det jo ikke. Brøytemannskapene gjør så godt de kan, men det er speilis overalt. Vi er blitt bedt om å holde oss hjemme. Og gjør vi ikke det bør vi i alle fall holde oss fra å klage tenker jeg. Det hjelper i alle fall ikke. Vi tok livet med ro både på veien, og på gata.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s