Vennesøndag😍

I går var det tid for vennesøndag. Først skulle vi på kino, å se Avatar. Tove og jeg hadde ikke sett den første, men vi hadde fått den anbefalt så ofte at vi tenkte at denne her skulle vi jammen ha med oss. Litt skeptiske ble vi da vi hørte den skulle vare i tre og en halv time, men det var også det. Det er ingen tvil om at den var fantastisk laget, men må det være så MYE brutal vold? Mine PTSD- symptomer var merkbart til stede. De forstår ikke forskjellen på den virkelige verden kontra 3D verden. Da det var en halv time igjen var min voldskvote brukt opp, og jeg reiste meg og forlot salen. Tove hadde også lyst til det, men er bedre oppdratt enn meg. Avslutningen ble i følge de tre andre akkurat slik jeg hadde forestilt meg også, så jeg gikk ikke glipp av noe. Det var deilig å komme ut av salen, sette seg i en sofa, og få roet ned hjertet. Konklusjonen er veldig bra laget film, mange flotte undervannsscener, men altfor mye vold for min smak. Tove og jeg er enig om at vi ikke trenger se den første, og at mannfolkene kan se nummer 3 uten oss😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s