Mildværet kommer❄️💦

Det begynner kaldt i dag, vi har -11 nå, men før klokka bikker to i formiddag skal vi få varmegrader, sludd og regn.

Den neste uken blir det varmegrader og det er helt greit for meg, jeg har i grunnen fått kuldekvota for i år, muligens for alle år når jeg tenker meg om. Jeg burde vært trekkfugl, men det er aldri for sent😍

I dag blir det innkjøpt det som skal til, og gjort forberedelser til baking, muligens også litt baking, vi får se hva den bakeansvarlige finner på. Handlelistene er klare. I kveld blir det julekonsert med Bygdekoret på prestegården, og jeg tror fortsatt det er billetter, for de som ønsker mer julestemning.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s