Stille morgenstund😍

Heldivis meldes det mye sol fremover, vi fÄr ta med oss de gode tingene som er. Denne uken har jeg kommet i mÄl med bok nummer 3, ikke i mÄl som ferdig, men i mÄl for rydding, redigering, legge inn lenker, skrive om og kutte. Det jeg trodde skulle vÊre et lite hefte blir en bok, vi kommer tilbake med mer over nyttÄr. NÄ skal vi elte, kna og forbedre fÞr manus sendes til redaktÞr/ sprÄkvask og korrektur i mars. Vi har god tid pÄ oss denne gangen. Synne, som laget illustrasjonen til det nye omslaget til «Alle mot en» er i gang med Ä lage illustrasjon til denne ogsÄ. Hun vil ha god tid, hvilket hun nÄ fÄr.

Takket vÊre Hjemmet som ville ha eksklusive rettigheter til «Etter rettsaken» kom jeg altsÄ i mÄl med nytt prosjekt rett fÞr Ärets siste fullmÄne kom. Jeg har skrevet over 60 sider pÄ pc denne hÞsten, jeg hadde 25 fra fÞr, en rest fra forrige manus, som mÄtte med. NÄr du ganger det med 2,5 blir det bok. Med smÄ skritt hver dag, gikk dette over all forventning. Det er mye jobb som gjenstÄr, pirkejobb, men pirkejobbing er team Liland gode pÄ. Med smÄ skritt hver dag kommer vi i mÄl.

I gĂ„r gikk det 490 mail til alle landets bokhandlere, maillisten har ligget klar en stund. Det gikk ogsĂ„ en annen mail ut, som har ligget en stund. Det kommer vi tilbake til senere. May the force be with us. NĂ„ skal vi bare konsentrere oss om jul, og litt bokarbeid pĂ„ bok nummer 3, resten av Ă„ret. Vi skal ha styremĂžte i romjulen, og styreleder sier vi skal lage strategiplan. Vi jobber med verdier, visjoner og hĂ„rete mĂ„l, hvilket er mye gĂžyere enn det vi har holdt pĂ„ med de siste Ă„reneđŸ€—

Han ligger og sover de sþteste drþmmer, mens jeg nyter en stille morgenstund, livet er vakkert med barnebarn i hus💙

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s