Å nissen kom😍

Etter en slow start på dagen gikk turen til Tangvall.

Adventslodderiet er årets mest populære. Forrige lørdag stakk Per Svein av med lodderigevinsten, men donerte den til niese Susanne, som var innom med hjemmelagde gaver. Denne uken var det to muligheter. Jonas vant det første paret, han skulle rett hjem å ta de på. Jhonny vant det andre paret, og var ikke mindre fornøyd.

Da han gikk forbi vårt bord, spurte jeg om vi kjente ham, men det visste han ikke. Da kjenner vi deg ikke, svarte jeg. Har du vært snill i år da sa han, ja, kjempesnill sa jeg. Da lurte han på om jeg ikke måtte ha litt godteri, om ikke vi kanskje måtte ha litt. Jo sa jeg, legg litt her hos meg, så deler jeg med de andre. Du kan vinne varer for 2000 om du gjetter riktig på hvem nissen er. Vi har ikke knekt koden enda. Nye spor legges ut på n247 hver uke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s