Hjemmet neste uke📚

Neste uke kommer det en stor reportasje om boken min, og historien bak. Den fortsetter der «Alle mot en» slapp. Alle mot en handler om historien fra mobbingen startet i 2003 til dommen falt i februar 2013. Del to av boken handlet om hvordan man begynner å nøste i en mobbesak. Boken « Etter rettsaken» som handler om å leve med senskader etter mobbing, fortsetter der den første sluttet. Den forteller historien fra da dommen falt og frem til i dag. Del to av boken handler om senskader og veien videre.

Etter boklansering i august tok Per Svein kontakt med Hjemmet, for å høre om de ville ha rettighetene eksklusivt til å skrive om boken først. De hadde det med den første, og de ville gjerne skrive om boken, selv om vi nå er et lite forlag. Journalisten som skulle skrive om saken var to uker på reise, så intervjuet ble foretatt i september. Det ble mange ukers ventetid for de store forlagene hadde mange lanseringer som går foran bittelile Casa dei Libri. Da vår korrekturleser fikk greie på at vi hadde fått napp hos Hjemmet, på første forsøk, sa han, det er så sjelden utgivelser på eget forlag når dit, og at det viser hvor viktig boken var.

Mens vi har ventet har jeg jobbet med bok 3, den siste i trilogien. Og jeg sier at Hjemmet ga oss en gave da de ga oss denne ekstra tiden. Jeg er ferdig med research, neste uke er alt skrevet inn. Når Per Svein kommer hjem begynner vi på jobben med å rydde opp i manus, legge inn lenker og finskrive resten. En kjempejobb gjenstår, men det er mest pirkearbeid. Vi ligger foran skjema til lansering i april.

Det at reportasjen kommer neste fredag betyr at vi kan fortsette markedsføringen neste uke, og mailer ligger alt klart for det. Da er det godt å kjenne på at ventetiden er brukt fornuftig, og at vi kan ta skikkelig juleferie i år💙

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s