Glimt av sol☀️

Her på Palmekysten ble det satt nedbørsrekord i november. Det var en rekord vi kunne klart oss uten. Måneden har vært mørk og våt, og med en runde covid på team Liland, ble det ikke akkurat den farten på dagene vi er vant med. Nå måtte vi bare leve i en tregere gangfart, og trøtte ble vi både av covid og mørket. Søndag så jeg at yr meldte mer av det samme, så langt øye kunne se. Det var da jeg fikk melding fra Tove om at hennes kropp meldte om høytrykk og værendring. For meg var det gode nyheter, for henne er det kroppsverk av verste sort. Livet har lært meg at jeg skal stole mer på henne enn på yr. Det bruker å ta opp mot fem dager før været snur når kroppen hennes sier i fra. I går kom høytrykket, og et glimt av sol, godt innenfor Toves værmelding. Jeg tok min første langtur på bena på mange, mange dager og ryggen svarte med å la være å plage meg i natt. Så nå er jeg tilbake, litt trøttere i trynet, men tåka letter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s