Du grønne glitrende🎄

Julepynten kom ned fra loftet fredag, juletrærne fulgte samme vei lørdag. Nå er det tid for årets lysfest og adventstid. Og vi trenger lyset, etter uker med regn og mørke. Våre leieboere er helt sjokkert over alt regnet som ramler ned uten stans, dag ut og dag inn. Så mye regn har de ikke i Ukraina. Nå satser vi på mindre nedbør og mer sol etterhvert fremover. Toves kropp sier at det er endringer på gang, og hun er mer pålitelig enn yr.

Her i huset pynter vi litt hver dag, det er ingen fare for at vi skal forta oss. Vi er i mål med julegaver, og det meste annet. Det blir med andre ord tid for mye kos. Og det er kos å pynte til jul, og bringe lys og farger inn i mørketiden. Det ene juletreet er pyntet, det som står i hovedetasjen.

Nede skal treet få andre farger, der er det rødt, grønt og gull som gjelder. Treet er oppe, men det er også alt. Jeg kjøper kuler billig, eller på salg, eller brukt. Jeg slår til med en eller to signaturkuler på Trunken hvert år. Ellers brukes pynten igjen og igjen. Noen kuler havner i boller og fat.

Nå er det straks kontortid, og der går det unna for tiden. Jeg er i flytsonen, og evig takknemlig for nettopp det. Jeg håper du får en dag med noen nydelige øyeblikk som du kan ta med deg videre i minnebanken din😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s