Regn og mþrketid💩

Vi er inne i tidenes regntid. Yr sier det bare skal fortsette, fortsette og fortsette. Fredag kjÞpte vi tÞrketrommel til leiligheten. Med sÄ mye regn, og sÄ lite utetÞrkemulugheter mÄ det vÊre tilnÊrmet umulig for de fem i leiligheten Ä fÄ tÞrket tÞy fort nok. Per Svein skal ned Ä montere den klokken Ätte. Vi kunne formelig hÞre jubelen gjennom googletranslationsvaret fra mor,pÄ meldingen Per Svein sendte henne. Det er jo mange rare svar en fÄr med googleoversettelsen. Vi forstÄr imidlertid innholdet, i alle fall noe av det.

I dette landet her trengte man tÞrketrommel sto det, vi er jo enige i det, spesielt nÄ under regn og mÞrketid. Dere er en god familie skrev mor igjen, det skriver hun ofte, og sendte oss en lang Gud velsigne dere hilsen. Vi har aldri blitt sÄ velsignet som etter vi tok inn denne ukrainske familien. Bedre leieboere skal du lete lenge for Ä finne.

Ellers er jo ikke mÞrketiden det gÞyeste jeg vet, men i Är flyter jeg bare med. For noen uker siden fikk vi covid pÄ besÞk for fÞrst, og vi hÄper siste gang. Det har gÄtt greit, viruset har ikke forlatt oss helt, men er pÄ vei inn i historien. Per Svein fikk i tillegg sabla hodeverk og mistet lukt- og smaksans. Det slapp jeg, men jeg fikk kink i ryggen i stedet, og det har satt i snart to uker, men er i ferd med Ä slippe tak. NÄ har jeg ekstra pute i ryggen i bilen og balansepute som brukes inne og pÄ kontoret. Vi har vÊrt mye trÞttere enn vanlig, og hÄper snart det slipper tak.

Heldigvis hadde jeg gÄtt i skrive og researchhi da dette startet. Og jeg har virkelig fÄtt gjort unna mye arbeid, og kommet langt i skriveprosessen selv om, irriterende mye arbeid i fÞlge han jeg bor sammen med. Siden Hjemmet ga oss denne uventede pausen har den i alle fall blitt godt benyttet, for det gÄr sÄ det griner, og jeg er glad for denne skriveboosten. Artikler, litteratur og forskning kommer drivende pÄ en fjÞl just,som bestilt. Etter dagens kontorÞkt blir der bokarbeid. Per Svein reiser til Stavanger i morgen, og i olja onsdag morgen. Da mÄ vi ha gjort en del ferdig sÄ alt er klart til Hjemmets reportasje slippes fredag 9. desember.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s